Bemutatkozás

Országos Informatikai Programiroda

 

Az Országos Informatikai Programiroda célja, hogy megbízható és magas minőségű informatikai eszközöket és szolgáltatásokat biztosítson partnerei számára elérhető áron.
Az eszközfejlesztési lehetőségeken túl széles szolgáltatási kör áll rendelkezésre a beüzemeléstől kezdve a szoftverek telepítésén át a hálózatépítésig és kiemelten weblapkészítés.
Szükség esetén speciális eszközök beszerzésében is segítséget nyújtunk, szaktanácsadásunk pedig további megtakarításokat eredményezhet intézményük számára.

Az Országos Informatikai Programirodát üzemeltető Arminiki Kft és valamennyi szerződött partnere elkötelezett az ügyfélkiszolgálás színvonalát  és a termékek, szolgáltatások minőségét illetően.

Az Országos Informatikai Programiroda bejegyzett védjegy, mely hosszú évek óta egyet jelent a magas minőséggel a használt számítástechnikai eszközök piacán. Engedélyezett használóinak, mint szerződött partnereknek célja és kötelessége eme jó hír öregbítése.

Üzemeltető: Arminiki Kft. (cégjegyzékszáma: 11-09-013924)

Székhelye: 2800 Tatabánya, Szent István utca 137.

A cég statisztikai számjele: 14357666-4511-113-11.

Adószám: 14357666-1-11

Az Arminiki Kft. átláthatósági nyilatkozata ide kattintva érhető el.

 

Szerződött együttműködő partnerek:

4S Csere Bt ( cégjegyzékszáma: 11-06-008824)

A 4S Csere Bt. átláthatósági nyilatkozata ide kattintva érhető el.

 

CEUDO Kft (cégjegyzékszáma: 11-09-017825 )

A CEUDO Kft. átláthatósági nyilatkozata ide kattintva érhető el.

 

Euweb Direct Bt (cégjegyzékszáma: 01-06-787315 )

Az Euweb Direct Bt. átláthatósági nyilatkozata ide kattintva érhető el.

 

 

A pályázataink és akcióink keretében prémium szolgáltatásokkal juthatnak hozzá a használt, felújított MÁRKÁS (Fujitsu, IBM, HP, NEC, Dell) asztali számítógépekhez, a listaárnál 20-50%-kal kedvezőbb áron. Valamennyi gép alkalmas szélessávú Internet használatára. Igény esetén komplett hálózatot is építünk a gépekből (számítógép-terem, teleház, Internet-kávézó, irodai hálózat, stb.), vagy akár a közháló-terminálra is csatlakoztatjuk.

Az interneten való megjelenést weblapkészítő szolgáltatásaink teszik lehetővé minden olyan intézmény számára, akik még nem rendelkeznek honlappal, vagy változtatni kívánnak a jelenlegin.

Az Intézménye által az Országos Informatikai Programirodánál elköltött pénze többet érhet, hiszen nagyobb tételű fejlesztéseknél mindig számíthat valami pluszra, így lehet

1+1=3

 

 

Üdvözlettel:

Szórád Éva
programfelelős